De Stad Verbeeldt en het Millennium Jazz Orchestra zoeken beeldmaker voor Poëtisch Water

Wij zijn op zoek naar een professionele fotograaf, filmer, beeldmaker, die in opdracht van De Stad Verbeeldt in samenwerking met het Millennium Jazz Orchestra een foto- en filmopdracht rond het thema Klimaatverandering dat doen wij – Poëtisch Water gaat uitvoeren.

Het wordt een gezamenlijk werkproces vanuit de drie vakdisciplines fotografie/film, muziek en poëzie, die bij elkaar komen en worden afgestemd met elkaar.

Dit is een nieuwe manier van interdisciplinair samenwerken in een team van De Stad Verbeeldt en het Millennium Jazz Orchestra met de fotograaf, filmer, beeldmaker.

Voor wat betreft de fotografische en/of filmische opdracht is De Stad Verbeeldt verantwoordelijk richting fotografen, filmers en beeldmakers. Het Millennium Jazz Orchestra draagt zorg voor de muziekarrangementen voor een concertreeks Poëtisch Water, dat ook uitgevoerd wordt in theaters in Nederland.

De Stad Verbeeldt organiseert het Fotofestival Alles Stroomt van 7 t/m 29 september 2024 in Harculo, Zwolle-Zuid. Daar wordt een mixprogramma georganiseerd van fotografie, film, muziek en poëzie en worden de fotografische beeldverhalen en multimediale producties geëxposeerd voor professionals, professionele amateurs, studenten en leerlingen.

Mocht je interesse hebben voor deze bijzondere Foto- en Filmopdracht van De Stad Verbeeldt in samenwerking met het Millennium Jazz Orchestra, klik dan hier voor alle informatie.

Zegt het voort!

zwart-witfoto credit: Carla Kogelman